Het Corona virus


Het Corona virus Het Corona virus Het Corona virus
Update: 31-03-2020

Zojuist was er een persconferentie met Minister Mark Rutte en Minister Hugo de Jonge.
Helder, duidelijk en begrijpelijk.... echter voor u en voor mij betekent dat: Mijn praktijk blijft gesloten tot (tenminste) 28 april a.s.

Toch, ondanks dat ik het begrijp... want dit virus moeten we onder controle krijgen, ben ik toch wel teleurgesteld in deze uitslag.
Vele patiënten en cliënten krijgen pijn aan hun voeten, kunnen niet bij hun voeten komen en krijgen zo last van hun voeten omdat ze deze zelf moeilijk kunnen verzorgen (denk hierbij aan reuma of leeftijd).

Wat ik nog wél mag doen is, spoedeisende behandelingen geven op verwijzing van huisarts, podotherapeut of specialist!
Indien u via een podotherapeut komt, en u krijgt last van óf een ingroeiende nagel, een eeltlocatie waar eventueel een ulcus (zweer) onder kan ontstaan, een pijnlijke kloof....kan ik u proberen telefonisch te helpen d.m.v. een foto die u naar mij kunt sturen, video bellen of ik kan voor u met de podotherapeut contact opnemen om te kijken of ik voor u een verwijzing kan krijgen om, alleen het medisch noodzakelijke, te mogen doen.
Daar valt helaas geen nagels knippen onder, het glad frezen van eeltlocaties, eelt verwijderen wat niet persé een probleem gaat veroorzaken, het incremen van de voeten na de behandeling.

Indien u niet via de podotherapeut komt en u heeft een ingroeiende nagel, een hele pijnlijke likdoorn of een eeltlocatie waar u veel (pijnlijke) hinder van ondervindt dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw huisarts of specialist voor een verwijzing.

Ik heb in alle gevallen een verwijzing nodig anders riskeer ik een boete van € 4.000,00 per keer.

Maar ik wil u ook niet met pijn laten lopen of het riskeren van grotere problemen dus ik ben en blijf telefonisch bereikbaar (ik bel u terug als ik er even niet ben) en dat bespreken we wat de te nemen stappen zijn.

Blijft u s.v.p. niet lopen maar belt u mij op! 033-4481545.

Mits u, ik, of familieleden geen corona verschijnselen hebben uiteraard want dan kan ik de behandeling niet uitvoeren.
Dit voor u, mijn en onze gezondheid!

Alleen zo kunnen we er met ons allen iets aan doen om zoveel mogelijk besmetting te voorkomen.


Dank voor uw begrip.
Voor vragen neemt u gerust contact op.
Wiepke van Barneveld
Pedicure praktijk Van Hak tot Teen
Tel. 033-4481545