Het Corona virus


Het Corona virus Het Corona virus Het Corona virus
Update: 18-05-2020
Lieve mensen,

Vanaf 11 mei ben ik weer open ook voor niet medisch noodzakelijke en/of spoedeisende behandelingen!
Uiteraard volg ik de het RIVM op de voet en zal volgens de regels werken.

Het is een vliegende start geweest.... en wat fijn om u weer te zien! Ondanks de gepaste afstand, geen handen schudden, de handen desinfecteren bij binnenkomst én bij het verlaten van de praktijk, de 1,5 mtr. afstand, voor mij extra tijd om te desinfecteren, (dus voldoen aan de protocollen) doen we het in m'n ogen goed..... en ben ik super trots op jullie client(en). 🧡

De deurklinken, pinapparaat, toetsenbord, stoel en alle andere oppervlakken worden ook na elke behandeling gedesinfecteerd en de praktijk wordt "gelucht" na elke behandeling.

Helaas ben ik echter wel genoodzaakt om een prijsaanpassing door te voeren, dit omdat de desinfectiemiddelen én de beschermende middelen schaars, en hierdoor extra duur zijn geworden om in te kopen.

De afspraak die u nog heeft staan kan gewoon doorgaan mits u, ik, of familieleden geen corona achtige verschijnselen hebben. Dan heb ik liever, om verspreiding te voorkomen, dat u afbelt en uiteraard bel ik u af als ik deze verschijnselen heb want: “Better safe than sorry”

Graag geduld want ik doe m'n best om u/je zsm te bellen/appen of te mailen. Maar na bijna 8 weken dicht te zijn geweest is dit een enorme klus!

Ik verzoek u/je vriendelijk de handen te "wassen" met hand-gel voor we aan de behandeling beginnen tevens ook als u/je de praktijk verlaat. Uiteraard doe ik dit ook...
Deze handen-gel met alcohol staat in m'n praktijk ter beschikking....

Hoest of nies s.v.p in uw/je elleboog.

Kom svp op tijd, niet te vroeg, maar zeker ook niet te laat. Dit om te voorkomen dat we bij de ingang te dicht bij elkaar komen (u en evt. de volgende client) én ik moet uiteraard nog desinfecteren.

Kom zoveel mogelijk alleen.... indien het niet anders kan.... dan 1 begeleider dit om onze 1,5 meter norm te kunnen waarborgen. Uiteraard mag een echtpaar wél samen komen.

Alleen zo kunnen we er met ons allen iets aan doen om zoveel mogelijk besmetting te voorkomen.

Dank voor uw begrip,
Voor vragen neemt u gerust contact op.
Wiepke van Barneveld
Pedicure praktijk Van Hak tot Teen
Tel. 033-4481545