Gratis verwenbehandelingen


Gratis verwenbehandelingen Gratis verwenbehandelingen
Stichting "Voor jou... een mooi moment voor mensen met kanker" organiseert jaarlijks een verwendag voor mensen met kanker om het ziek zijn even los te kunnen laten en zich heerlijk te laten verwennen en zich kunnen onderdompelen in een verwenbehandeling.

Op zo’n dag kunnen mensen met kanker genieten van diverse korte behandelingen, zoals massage, manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen, visagie, etc. Ook zijn er leuke en ontspannen workshops te volgen, zoals yoga, mindfulness, kleuradvies etc.

Dit werd jaarlijks gerealiseerd in het Havenziekenhuis in Rotterdam en daarna in het OOK Centrum Rotterdam, echter het Covid 19 virus gooide roet in het eten en moest de boel radicaal omgegooid worden. De voorziter van Stichting "Voor jou" Monique van der Kooij kwam met een ludieke actie om een oproep op Facebook te plaatsen waar zei vroeg of salon's, praktijken e.d. (door het hele land) zich op wilden geven voor deze verwendag.

Op 3 oktober is deze dag (óf eventueel net ervoor óf erna).

Ik heb me opgegeven voor deze verwendag maar omdat ik 3 oktober al een verplicht symposium heb voor OVV/OHV stel ik m'n praktijk wagenwijd open op vrijdag 2 oktober om gratis behandelingen te geven aan mensen met kanker.

Zoals het er nu naar uitziet zijn m'n behandelingen al volgeboekt.
Allerlei behandelingen en verwennerijtjes dartelen door m'n hoofd en ik denk dat het een hele "warme en knusse" dag gaat worden.

Ik heb er enorm veel zin in en kijk er naar uit.....

Neemt u gerust een kijkje op de site van Stichting voor Jou https://www.stichtingvoorjou.nl