Algemene voorwaarden Van Hak tot TeenAlgemene voorwaarden Van Hak tot TeenAlgemene voorwaarden Van Hak tot Teen
* Betaling uitsluitend per pin of contant. Komt u s.v.p. op tijd. Dit voorkomt dat ik uw behandeling moet inkorten en de volgende cliënt niet onnodig hoeft te wachten.
Indien u uw afspraak wilt annuleren of verzetten, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch door te geven.  Anders zie ik mij helaas genoodzaakt om 75% (+ administratiekosten à € 2,50) van de behandeling in rekening te brengen.
Dit geldt tevens voor een vergeten afspraak.

Via email gelieve geen afspraak te annuleren of verzetten.

Indien u via de podotherapeut komt voor uw medisch noodzakelijke voetzorg en u uw afspraak wilt verzetten dient u dit 24 uur van tevoren telefonisch aan te geven.
Anders zie ik mij genoodzaakt om 75% (+ administratiekosten à € 2,50) van een volledige behandeling in rekening te brengen. Dit geldt tevens voor een vergeten afspraak. Deze tijd was immers voor u gereserveerd.

I.v.m. de nieuwe wet “Algemene Verordening Gegevensbescherming” (AVG) kan ik mededelen dat Pedicure Praktijk Van Hak tot Teen aan de gestelde eisen voldoet en uw privacygevoelige gegevens gewaarborgd zijn.
Ik vraag elke cliënt een toestemmingsformulier -privacy beleid persoonsgegevens- te ondertekenen. Anders kan en mag ik geen privacygevoelige gegevens opslaan wat uiteraard wel van belang is.

Pedicure Praktijk Van Hak tot Teen is in het bezit van de AVG-verklaring. Deze kunt u, indien gewenst, op verzoek inzien.

Pedicure Praktijk “van Hak tot Teen”
Medisch Pedicure & Oncologisch Voetzorgverlener
Wiepke van Barneveld
Heemskinderenstraat 22
3813 HM Amersfoort
033-4481545

Ingeschreven bij de landelijke brancheorganisatie's Provoet, Procert, KRP IKNL/Oncofoot.